top of page
iezer 7.jpeg

SUV Fest Experience. Vino pe trasee off-road in Muntii Fagaras!

In  weekendul  11-12  septembrie  te invitam sa  petreci zile senzationale  pe  trasee de off-road in muntii   Fagaras, alaturi  de  echipa  4x4 SUV Fest  Experience.  

Incepem cu un  curs  de  “off-road”  la  Club  Aqvila  Bran, gazda  noastra, si  continuam cu  trasee in afara soselei, prin  Muntii   Iezer – Papusa. Savuram pranzul de  stana,  cu  bulz  si  un ceaun  plin-ochi cu  bunatati, urmat - pe seara - de  un  foc de  tabara  urias si  o  cina  excelenta pregatita  de  chef   Adi   Onicescu.  

Poti veni pe traseu cu  masina ta sau poti  rezerva unul  dintre  locurile disponibile in  masinile noastre. Iti  garantam o experienta  de neuitat: peisajele spectaculoase iti vor rasplati in continuu decizia de a veni, iar  confortul si  mancarea excelenta  de la  Aqvila  Club  intregeste experienta frumoasa  pe  care ti-o promitem.

 

Pretul este de 360 eur/persoana** pentru un loc in masina organizatorului si 270 eur/persoana** pentru un loc cu masina ta.

Daca esti insotit, pentru cea de-a doua persoana costurile sunt de 115 de euro si includ cazarea in camera dubla****, pranzul si cina festiva sambata si micul dejun duminica. 

 

* locurile in masinile organizatorului sunt limitate (12) si sunt ocupate pe masura rezervarii; evenimentul va fi organizat pentru minim 16 persoane, pentru a participa la eveniment cu masina proprie aceasta trebuie sa fie 4x4.

**pretul include toate costurile programului, asistenta tehnica pe traseu, cazare in camera dubla ****.

bottom of page